perjantai 22. tammikuuta 2010

Tulevan maailmankansalaisen ensiaskeleet Buenos Airesissa

Hola! Que tal?

Näillä sanoilla lienee sopiva pistää pystyyn blogi Jani-pojan kokemuksista, kommelluksista ja kohelluksista 11 miljoonan asukkaan Buenos Airesissa. Blogittamisen aloittaminen ei missään vaiheessa tullut itsestäänselvyytenä, mutta jo näiden ensimmäisten päivien aikoina saadut kokemukset ja tietotulva ovat saaneet minut vakuuttuneeksi blogin hyödyistä kavereille, sukulaisille, tutuille - eikä vähiten itselleni. Toivonkin, että saan kerrottua tähän blogiin kaiken oleellisen, siis myös sen kaiken muun kuin perinteisen ”Noooo, olut makssaa kaupassa 70 senttiä.. Ei kai täällä oikkein muuta..”

Oma tyyli blogin kirjoittamiseen löytyy varmasti aikanaan. Itseni tuntien voin jo etukäteen todeta, että monia kokemuksia ja kommelluksia tullaan kirjoittamaan sopivasti värikynää käyttäen, mutta loput 99 % ovat totisinta totta - itse nähtynä, kuultuna ja koettuna. Vastuu lopusta 1 % jää lukijalle.

Koska en nähnyt blogin kirjoittamista tarpeellisena vielä Suomesta lähdettäessä, en todennäköisesti tule näin jälkikäteen kirjoittamaan sen suuremmin lähtövalmisteluista kuten rokotuksista, vakuutuksista, vaihtoon hakemisesta, pakkaamisesta, apurahojen hakemisesta yms.

Kokemuksia ensimmäisistä päivistä porteñojen kaupungista pyrin postailemaan huomenna. Nyt kolmen tunnin avajaisillalliselle nauttimaan loistavaa argentiinalaista pihviä, juomaan punaviiniä ja etenkin verkostoitumaan kanssaopiskelijoihin.

¡Hasta luego amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti